SIG-Team

SIG-Team in de kijker ! personeel

Wie is wie in ons Schooltje in 't Groen ? personeel
Bekijk hieronder het hele SIG Team !

MEVR. LIEVE
DIRECTEUR
Ik ben Lieve Witvrouwen, de trotse directeur van deze geweldige school.
Samen met mijn dreamteam bewaak ik het geluk en de totale ontplooiing van iedereen die hier leeft en leert.
Enkel het allerbeste is goed genoeg voor alle kinderen die ons worden toevertrouwd.
En verder… ben ik ook drukbezette ‘vrouw’ en zorgzame ‘mama’ van Frédéric en Maxim.
nancyNANCY
SECRETARESSE
Hellokidoki
Ik ben Nancy en sedert 1 september 2010 werkende op het secretariaat en sta vooral in voor de leerlingenadministratie.
Jullie kunnen mij daar dit schooljaar (2020- 2021) op maandagnamiddag, dinsdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag vinden.
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met de administratie van Internationale UCI dames elite wielerwedstrijden.
HILDE
SECRETARESSE
Hallo, Ik ben Hilde.
Vanaf september 2019 werk ik voltijds in jullie school. Ik zorg dat de facturen op tijd betaald worden en dat alle juffen en meesters hun contracten in orde zijn.
In het weekend is het quality time met mijn man, 2 kinderen en 2 poezen.
JUF EVAHallo!
Ik ben juf Eva, beleidsondersteuner van onze school.
Op woensdag kom ik juf Nadine vervangen.
Thuis heb ik het naar mijn zin met mijn man, Dave en onze twee dochters, Janne en Marre.
Met onze hond Lou is er altijd leven in huis.
We trekken er met z'n allen graag op uit met onze camper, op zoek naar mooie stukjes natuur.
JUF NADINEHallo, ik ben de juf van de allerkleinsten in ons schooltje.
Elke dag opnieuw ga ik de uitdaging aan om deze kapoenen iets bij te leren en dan vooral wat betreft zelfredzaamheid.
Daarnaast genieten we van 's morgens tot 's avonds en ons thuisvoelen, dat is hier de boodschap !
Dit schooljaar ga ik op woensdag niet meer aanwezig zijn in ons klasje, dan komt juf Eva mij vervangen.
Genieten is voor mij met heel mijn gezin samen zijn, en nu ik oma ben geworden is het één en al genieten van mijn 2 kleinzonen Louis en Céril.
personeel - inge sigJUF INGEHallo ! Ik ben de juf van de tweede en de derde kleuterklas.Ik durf mijn kapoenen wel eens uitdagen met leuke thema's en zorg dat de oudste kleuters helemaal klaar zijn voor het eerste leerjaar.
Als creatieve duizendpoot ben ik bovendien voortdurend bezig met vanalles en nog wat.
Op donderdag ben ik niet aanwezig in SIG want dan neem ik een deel van de ICT-uren voor mijn rekening. Juf Hanne neemt dan het roer over.
Daarnaast heb ik nog een man en 3 kinderen, ben ik gek op lezen, creatief bezig zijn en af en toe eens culinair gaan eten.
JUF HANNEHoi, ik ben juf Hanne.
Dit jaar kan je me op woensdag in de klas van juf Lies terugvinden. Op donderdag sta ik in de klas van juf Inge en op vrijdag sta ik bij de peuters van juf Liesbeth.
Verder sta ik ook in voor de zorg in de kleuterschool.
Ik woon in Grobbendonk. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten.
JUF LOTTEHallo ik ben juf Lotte en woon in Herentals.
Dit schooljaar zal ik in de kleuterschool extra zorg en ondersteuning geven in alle kleuterklasjes. Als jullie me een keertje niet zien ben ik vast een klasje gaan vervangen. Want dit schooljaar sta ik ook in voor alle vervangingen binnen onze scholengemeenschap.
In mijn vrije tijd hou ik van reizen en lekker eten.
MEESTER JONASHallo, Ik ben meester Jonas en geef nu al enkele jaren turnen aan de kleuters.
Sinds vorig jaar sta ik in onze lagere school op vrijdag.
Ik doe graag sporten zoals voetbal en tennis, daarnaast maak ik ook promotiefilms en aftermovies in bijberoep.
Tot in de turnzaal!
Sportieve groeten,
meester Jonas

Ben je benieuwd naar het ganse GVBS Sint-Calasanz team ? personeel
Klik dan op deze link.

Sint-Calasanz Team
personeel

Wie is wie in onze Basisschool Sint-Calasanz .
Met trots stellen wij u ons geweldige team voor!

Je bent nu op onze Schooltje in't Groen site.
Wil je meer weten over onze Basisschool GVBS Sint-Calasanz, onze Lagere School of onze Stippe Stappe Kleuterschool ?
Bezoek dan zeker hun webstekje.
Hier vind je zeker meer specifieke info over het reilen en zeilen in de klassen.
Op de website van onze Basisschool GVBS Sint-Calasanz vind je alle algemene info terug !
Veel surfplezier !
Klik op een van de onderstaande logo's.

personeel - logo bs

personeel - logo ls