SIG-Team

SIG-Team in de kijker ! personeel

Wie is wie in ons Schooltje in 't Groen ? personeel
Bekijk hieronder het hele SIG Team !

MEVR. LIEVE
DIRECTEUR
Ik ben Lieve Witvrouwen, de trotse directeur van deze geweldige school.
Samen met mijn dreamteam bewaak ik het geluk en de totale ontplooiing van iedereen die hier leeft en leert.
Enkel het allerbeste is goed genoeg voor alle kinderen die ons worden toevertrouwd.
En verder… ben ik ook drukbezette ‘vrouw’ en zorgzame ‘mama’ van Frédéric en Maxim.
nancyNANCY
SECRETARESSE
Hellokidoki
Ik ben Nancy en sedert 1 september 2010 werkende op het secretariaat en sta vooral in voor de leerlingenadministratie.
Jullie kunnen mij daar dit schooljaar (2019-2020) op dinsdagvoormiddag, donderdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag vinden.
In mijn vrije tijd ben ik met verschillende dingen bezig waaronder organiseren van een UCI 1.1 dames elite wielerwedstrijd.
Dit schooljaar neem ik ook weer de FB onder mijn hoede.
Ik probeer jullie dus zo goed als mogelijk up to date te houden.
HILDE
SECRETARESSE
Hallo, Ik ben Hilde.
Vanaf september 2019 werk ik voltijds in jullie school. Ik zorg dat de facturen op tijd betaald worden en dat alle juffen en meesters hun contracten in orde zijn.
In het weekend is het quality time met mijn man, 2 kinderen en 2 poezen.
personeel - Hans - ictHANS
ICT-COÖRDINATOR
Hoipiepeloi! Ik ben Hans, de ICT-coördinator. Ik zorg ervoor dat alle computers perfect werken!! 2 halve dagen per week ben ik op de hoofdschool.Wanneer ze mij in sig nodig hebben , ben ik paraat !
personeel - juf Nadine - K1WJUF NADINEHallo, ik ben de juf van de allerkleinsten in ons schooltje.
Elke dag opnieuw ga ik de uitdaging aan om deze kapoenen iets bij te leren en dan vooral wat betreft zelfredzaamheid.
Daarnaast genieten we van 's morgens tot 's avonds en ons thuisvoelen, dat is hier de boodschap !
Dit schooljaar ga ik op woensdag niet meer aanwezig zijn in ons klasje, dan komt juf Sanne mij vervangen.
Tot rust komen is voor mij met heel mijn gezin samen zijn , een ritje met de oldtimer, en shoppen met tussendoor een lekker tasje koffie.
personeel - inge sigJUF INGEHallo ! Ik ben de juf van de tweede en de derde Hallo ! Ik ben de juf van de tweede en de derde kleuterklas.Ik durf mijn kapoenen wel eens uitdagen met leuke thema's en zorg dat de oudste kleuters helemaal klaar zijn voor het eerste leerjaar.
Als creatieve duizendpoot ben ik bovendien voortdurend bezig met vanalles en nog wat.
Op dinsdagvoormiddag ben ik niet aanwezig in SIG o.w.v. ICT-uren.
Juf Sanne neemt dan mijn klas over.
Daarnaast heb ik nog een man en 3 kinderen, ben ik gek op avondschool volgen en lezen.
JUF HANNEHoi, ik ben juf Hanne.
Op vrijdagvoormiddag kan je mij terugvinden in de klas van juf Liesbeth.
Verder sta ik in voor de zorg in de kleuterschool.
Ik woon in Grobbendonk.
In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden.
JUF SANNE
MEESTER JONASHallo, Ik ben meester Jonas en geef nu al enkele jaren turnen aan de kleuters.
Sinds vorig jaar sta ik in onze lagere school op vrijdag.
Ik doe graag sporten zoals voetbal en tennis, daarnaast maak ik ook promotiefilms en aftermovies in bijberoep.
Tot in de turnzaal!
Sportieve groeten,
meester Jonas
KINDERVERZORGSTERHoi, ik ben Nicole, de kinderverzorgster in stippe stappe en in sig.
Ik puzzel vaak met de kleuters en help waar het nodig is.
Daarnaast ben ik een fier 'moeke' van 2 kleinzoontjes, Finn en Senn.

Ben je benieuwd naar het ganse GVBS Sint-Calasanz team ? personeel
Klik dan op deze link.

Sint-Calasanz Team
personeel

Wie is wie in onze Basisschool Sint-Calasanz .
Met trots stellen wij u ons geweldige team voor!

Je bent nu op onze Schooltje in't Groen site.
Wil je meer weten over onze Basisschool GVBS Sint-Calasanz, onze Lagere School of onze Stippe Stappe Kleuterschool ?
Bezoek dan zeker hun webstekje.
Hier vind je zeker meer specifieke info over het reilen en zeilen in de klassen.
Op de website van onze Basisschool GVBS Sint-Calasanz vind je alle algemene info terug !
Veel surfplezier !
Klik op een van de onderstaande logo's.

personeel - logo bs

personeel - logo ls